Geverifieerd

Van Woezik Financieel Advies

Introductie:

Wanneer u op zoek bent naar financieel advies bent u bij Van Woezik Financieel Advies aan het juiste adres voor een deskundig, persoonlijk en helder advies.

Van Woezik Financieel Advies staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid, en is niet gebonden aan welke bank, verzekeringsmaatschappij, makelaar of andere financiële instelling dan ook. Wij zijn daarmee volledig onafhankelijk in onze advisering. Daarnaast zijn wij alleen actief op het terrein van financieel advies. Wij worden derhalve niet afgeleid door andere zaken waardoor al onze aandacht kan uitgaan naar het zo goed mogelijk uitvoeren van uw opdrachten. Consumenten hebben bij Van Woezik Financieel Advies een scala aan mogelijkheden voor wat betreft hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen, kredieten, beleggen, sparen en betalen. En dat bij ruim 50 banken en verzekeringsmaatschappijen tegen zeer scherpe tarieven en voorwaarden. Het vergelijken van de verschillende aanbieders wordt op deze manier een stuk makkelijker.


Sluit uw schadeverzekeringen online
Op één adres krijgt u een overzicht van vrijwel alle aanbieders, hetgeen u veel tijd bespaart en altijd de laagste maandlasten garandeert. Overweegt u bijvoorbeeld de aankoop van een woning, kom dan eens kennismaken met onze dienstverlening op het financiële vlak. Het beste financieel advies!

Maak daarom snel een afspraak, en ervaar het verschil!Voorgestelde financieel planners bureaus

Victoraad Financieel Advies
Geverifieerd
Victoraad is een jong en ambitieus bedrijf dat zich in korte tijd gespecialiseerd heeft in financiële advisering...

3899 BR Zeewolde


Maät Financiële Dienstverlening
Geverifieerd
Wij zijn onafhankelijke adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten, zoa...
Lamsoor 6
9738 AL Groningen


Tilburgs & Bassant
Geverifieerd
Een goed hypotheekadvies houdt meer in dan het simpelweg kiezen van de laagste rente! Zeker nu het beleid van...
Kroonpark 10
6831 GV Arnhem

Neem contact op


Adresgegevens

Van Woezik Financieel Advies
Fluitenkruid 4
6663 GB Lent