Geverifieerd

Riksen & Willems

Introductie:

U streeft naar perfectie tot in de details. Kiest u voor Riksen & Willems Financiële Planners B.V., dan kiest u voor financiële begeleiding die daarbij past. Zo kunt u exclusief blijven wonen en leven, nu en in de toekomst.

Riksen & Willems Financiële Planners B.V. is een onafhankelijk financieel adviesbureau met name gespecialiseerd in hypotheek- en pensioenoplossingen en vermogensstrategieën.

 

Ons uitgangspunt is dat ieder persoon uniek is en dus ook uw financiële situatie en behoefte. Daarom begint onze relatie altijd met een uitgebreid persoonlijk gesprek, op ons kantoor of bij u thuis, zodat wij u en u ons beter leert kennen. Met uw vaste contactpersoon wordt dan rustig naar uw huidige situatie en uw specifieke wensen gekeken en vervolgens werken we naar een op maat gemaakte oplossing waar u zich prettig bij voelt!

 

Om u zo goed mogelijk te adviseren geloven wij in een langdurige totaalrelatie. Immers, al uw financiën zijn met elkaar verbonden en kunnen elkaar beïnvloeden. Daarom bieden wij u een totaaladvies voor:

 

· Hypotheken

· Pensioenen

· Lijfrentes

· Stamrecht

· Arbeidsongeschiktheid

· Vermogensstrategieën

· Levensloop

· Assurantiën

· De financiële gevolgen bij vroegtijdig overlijden

 

Deze belangrijke zaken zijn niet eenmalig maar vormen een belangrijk deel van uw leven; wij geloven dan ook in een levenslange relatie met onze cliënten. Zo kunnen we goed inspelen op veranderingen in uw leven en wetgeving; zo nodig kunnen we dan uw financiële planning erop afstemmen.

 

Momenteel zijn er ook veel veranderingen gaande in onze branche; er is veel discussie rondom transparantie en provisiesystemen behorende bij complexe producten als hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en beleggingen. Deze discussie is niet altijd even positief in de markt.
Wij hebben derhalve besloten om transparant te gaan opereren en dat gaan we doen op basis van (gekorte) uurtarieven in combinatie met abonnementen. Meer informatie hierover kunt u lezen bij 'Uurtarief & Abonnementen'.Voorgestelde financieel planners bureaus

Qua Financiën Financiële Planners
Geverifieerd
Qua Financien is een compact adviesbureau dat huizenkopers op een zeer persoonlijke manier begeleidt. Onze vier advis...
IJburglaan 817
1087 CL Amsterdam


Gooi Finance
Geverifieerd
Gooi Finance geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Het advies is altijd afg...
Havenstraat 132/A
1404 EM Bussum


Financial Wise
Gesloten
Geverifieerd
Mijn passie is om u te helpen bewust te worden wat uw keuzes zijn waarmee u vrijheid creëert binnen uw mogelijkh...
Koningin Emmalaan 26
2264 SK Leidschendam
Rubrieken / diensten: Beleggingsadvies Financieel advies Hypotheekadvies Vermogensbeheer

Neem contact op


Adresgegevens

Riksen & Willems
Generaal Foulkesweg 9a
6703 BH Wageningen