Geverifieerd

Partners in Planning & Performance BV

Introductie:

Wij zijn een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau voor Financial Life Planning, Vermogensopbouw (Estate Planning & Private Banking & Toekomstvoorzieningen) & Vermogensbescherming (Risk Insurance Management & Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen) & Ondernemers begeleiding (Bedrijfsverkopen & Bedrijfsconsultancy). Ons bedrijf is gespecialiseerd in de begeleiding van vermogende particulieren en ondernemers.

Wij werken vanuit de Life Planning gedachte. Advisering geschiedt op fee-basis om onze onafhankelijkheid te garanderen. Eventuele financiële producten worden tegen netto prijzen geleverd.

Ons bedrijf heeft een toonaangevende positie op het gebied van Financial Life Planning. Wij hebben een partnerschap met toonaangevende fiscalisten, notarissen & onafhankelijke vermogensbeheerders.

Voor vermogende relaties bouwen wij zg. private placements, beleggingsportefeuilles die als 'maatwerk' geleverd worden. Wij kunnen een uitstekende performance aantonen op beleggingsgebied.

Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het jusite adres. Laat uw beleggingsportefeuille eens door ons analyseren! Of zet uw pensioen eens goed op de 'rit'.Voorgestelde financieel planners bureaus

Kroezen Financiƫle Planners
Geverifieerd
Zowel zakelijk als privé probeer ik altijd een totaalvisie te ontwikkelen van de dingen waar ik mee bezig ben....
Hoofdstraat 15/A
1611 AA Bovenkarspel


AdFides Advies & Financieel
Geverifieerd
Onafhankelijk financieel adviesbureau en administratiekantoor AdFides is gevestigd in Wageningen en bied haar dienste...
Costerweg 5
6702 AA Wageningen


Uphoff Financieel Maatwerk
Geverifieerd
 
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn

Neem contact op


Adresgegevens

Partners in Planning & Performance BV
Lheebroek 23
7991PM Dwingeloo