Geverifieerd

Oaz Advies

Introductie:

Schipper/OAZ komt enerzijds voort uit Schipper Accountants en anderzijds uit OAZ Advies. In 2003 is besloten om samen verder te gaan onder één naam om zo een nog breder dienstenpakket aan te kunnen bieden aan klanten en relaties.

Schipper/OAZ mag zich met ingang van 1 januari 2008 met acht vestigingen en een personeelsbestand van meer dan 275 medewerkers tot de gerenommeerde accountants- en advieskantoren in Zuidwest-Nederland rekenen. Schipper Accountants B.V. heeft op 30 september 2008 van de AFM een vergunning verkregen voor het verrichten van wettelijke controles. Het klantenbestand van beide organisaties is uiteenlopend: van de slager in het dorp tot de grote internationaal opererende concerns.

Het maakt niet uit hoe groot de onderneming is: met een goede adviseur achter je, sta je er niet alleen voor! Kortom: Schipper/OAZ staat voor professionaliteit, regionaal georiënteerd en persoonlijke relaties.

Onze missie is: "Schipper/OAZ, ondernemen doe je samen"

Voordat men keuzes maakt, worden alle mogelijkheden onderzocht. Soms wint het gevoel, soms het verstand. Maar altijd wordt er een afweging gemaakt, met als doel hetgeen de klant voor ogen staat zo goed mogelijk te bereiken. De combinatie Schipper/OAZ is uniek. Gedegen kennis enerzijds en een goed gevoel voor menselijke aanpak anderzijds. Wij kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn!Voorgestelde financieel planners bureaus

PDR financiële diensten
Geverifieerd
Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze advise...
Koninginnepage 6
7943 RS Meppel


Financieel Advies Bert Huben
Geverifieerd
Uw partner voor deskundig financieel advies. Eén aanspreekpunt, maatwerk en úw belangen die altijd voor...
Rijksweg 11/B
6325 AA Berg en Terblijt


Activa Financiele Planning
Geverifieerd
Activa Financiële Planning is een volledig financieel onafhankelijk bedrijf. Meer dan 12 jaar ervaring en...
Stationstraat 5
4611 CA Bergen op Zoom

Neem contact op


Adresgegevens

Oaz Advies
Schermerhornstraat 2
4463 XD Goes