Geverifieerd

Het financieel adviesbureau

Introductie:

Hein van de Sande heeft een jarenlange ervaring in de wereld van hypotheken, financiële planning en belastingen. Twee decennia werkte hij bij ABN/Amro. In 1999 startte hij in Rotterdam met zijn compagnon Adviesbureau Aad de Vries.

“In Rotterdam hebben we een uitgebreide klantenkring”, legt Van de Sande uit. “Nu willen we ook in de regio Zuidoost-Brabant onder de naam Het Financieel Adviesbureau aan de weg timmeren. De Wet Financiële Dienstverlening verplicht bureaus tot het openbaar maken van hun verdiensten. Hypotheken en financiële planning zijn complexe producten en hoewel er alles aan wordt gedaan om duidelijkheid te scheppen blijft het voor veel mensen een ondoorzichtige materie. Een goed en afgewogen advies is daarom belangrijk.”

Partners
Ons kantoor doet zaken met meer dan 15 verschillende banken en diverse verzekeringsmaatschappijen. Naast het verstrekken van hypotheken en verzekeringsproducten zijn we ook erg goed in belastingzaken. Uw aangifte en voorlopige teruggave wordt het 1 e jaar gratis verzorgd door het Financieel Adviesbureau.
We werken momenteel met 4 personen in het bedrijf, waarvan 3 mensen parttime. Ons kantoor is gevestigd op Kurkeind 4, in de wijk Heuveleind te Best.

Goed en eerlijk advies
Financiële planning is niet meer weg te denken in deze gecompliceerde maatschappij, daarom zal er zeker bij de verstrekking van een hypotheek goed met de klant worden doorgenomen wat de mogelijkheden zijn.

Provisiekorting is niet nieuw in de wereld van hypotheken en verzekeringen, het wordt alleen niet vaak gegeven. De hypotheek sensatie is een goed voorbeeld van hoe wij de toekomst tegemoet zien.

Mocht u nog vragen hebben of interesse in een van onze services, neem dan gerust contact met ons op en anders;

Tot ziens op ons kantoor of bij u thuis!Voorgestelde financieel planners bureaus

Qua Financiën Financiële Planners
Geverifieerd
Qua Financien is een compact adviesbureau dat huizenkopers op een zeer persoonlijke manier begeleidt. Onze vier advis...
IJburglaan 817
1087 CL Amsterdam


FDC Zaanstad Financieel Planners & Adviseurs
Geverifieerd
Wilt u uw doelen, wensen en dromen realiseren? Onze financieel planners en adviseurs bieden u de financiele begeleidi...
Snuiverstraat 25
1561 HA Krommenie


Financieel Dienstencentrum De Witte
Geverifieerd
Voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten zijn wij uw partner in financiële zekerheid als het gaat om:
Griendtsveenweg 3
7901 EB Hoogeveen

Neem contact op


Adresgegevens

Het financieel adviesbureau
Kurkeind 4
5685 DH Best